Allyou.gr Allyou.gr

allyou.gr

To allyou.gr εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2014 και επένδυσε στο πρωτότυπο, ουσιαστικό content, φτιαγμένο για τη σύγχρονη γυναίκα.  

Είναι παρόν σε ό,τι γίνεται στην πόλη, αγαπά τον πολιτισμό, τα βιβλία, τις τέχνες, το εναλλακτικό lifestyle και απεχθάνεται οτιδήποτε κίτρινο. Είναι γεμάτο ρεαλιστικές και πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για την ίδια τη ζωή.

Προβάλλει πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους, πολλές από τις συνεντεύξεις του γίνονται viral και αναπαράγονται από δεκάδες ειδησεογραφικά sites, ακόμα και από έντυπα μέσα.

Οι editors είναι παράλληλα και bloggers σε θεματικές ενότητες μέσα από τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα native advertising.

Είναι το πιο καθαρό και «φιλικό» γυναικείο site, που προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη, κάθε είδος κινητού ή tablet. Έχει responsive layout, ξεκάθαρες κατηγορίες για loyalty και το μεγαλύτερο viewability των γυναικείων sites (73-82%).

Υπεύθυνη για το ALLYOU.gr, είναι η... guru των γυναικείων περιοδικών, η Μελίνα Αδαμοπούλου.

Aνέλαβε τη γενική διεύθυνση του allyou.gr, ύστερα από 30 χρόνια σε υψηλές διευθυντικές θέσεις δεκάδων περιοδικών, από το ΕΝΑ και τη ΜΙΑ, ως το ELLE και τη MADAME FIGARO, το MAISON FIGARO και το SHAPE ως το OFFICIEL, το OLIVE, και το PARENTS.

Ξεκίνησε μια μεγάλη συνεργασία με τον σύλλογο «Ελπίδα».
Το allyou.gr επιλέχθηκε από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για να φιλοξενεί προσωπικές ιστορίες παιδιών, εφήβων αλλά και ειδικών, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με στόχο τη νίκη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ GOOGLE ANALYTICS

  • 780.000 μ.ο μοναδικών χρηστών ανά μήνα (Απρ-Μαι-Ιουν 2016)
  • 6.130.000 μ.ο. εμφανίσεων σελίδων ανά μήνα (Απρ-Μαι-Ιουν 2016)

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved