Logo
Print this page
Avopolis Music Network (www.avopolis.gr): Γιορτάζει 23 χρόνια ζωής με ανανεωμένο layout και νέα features!

Avopolis Music Network (www.avopolis.gr): Γιορτάζει 23 χρόνια ζωής με ανανεωμένο layout και νέα features!

Ελαφρύ, φρέσκο, ανανεωμένο και με πολύ περισσότερο κινηματογράφο...

23 χρόνια έκλεισε μόλις το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr) και τα γιορτάζει με νέο, πολύ πιο εύχρηστο και φρέσκο layout.

Το νέο Avopolis.gr είναι πλέον στον αέρα, πολύ πιο ελαφρύ και με νέα features. H ομάδα της Brainfood Media δούλεψε εντατικά τους τελευταίους μήνες όχι μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι ή σε επίπεδο development και τεχνολογιών, αλλά και με μία μελετημένη προσπάθεια ανάδειξης του μεγάλου σε όγκο και πολύτιμου υλικού που έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 δεκαετίες τώρα, καλύπτοντας δεκάδες συναυλίες κάθε μήνα, στην Ελλάδα και διεθνώς, με αρθρογραφία και συνεντεύξεις για τη μουσική και το σινεμά, με όλη την ειδησεογραφία και την πληρέστερη μουσική ατζέντα, με πάνω από 2.000 καταχωρημένα venues από όλη την Ελλάδα και τα events τους.

Στο νέο Avopolis.gr, ο κινηματογράφος παίρνει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της ύλης, τα μεγάλα αφιερώματα γίνονται καθημερινά και η ατζέντα γίνεται ένα εύχρηστο online εργαλείο προτάσεων διασκέδασης, από dj sets και συναυλίες, μέχρι παραστάσεις.

Το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr) είναι το πιο δημοφιλές μουσικό site στην Ελλάδα, με πάνω από 750.000 μοναδικούς χρήστες τον μήνα, και ανήκει στη Brainfood Media. Το κύριο ηλικιακό group του είναι αυτό των 25-34 ετών.

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved