Logo
Print this page
Allyou.gr: 5 χρόνια ζωής με νέο layout!

Allyou.gr: 5 χρόνια ζωής με νέο layout!

Πριν από 5 χρόνια, η Brainfood Media, εταιρεία με επιτυχημένα -στον τομέα τους- διαδικτυακά μέσα (avopolis.gr, platform.gr), έβγαλε στον αέρα ένα γυναικείο site που δεν έμοιαζε σε τίποτα με όσα γυναικεία sites υπήρχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ένα «καθαρό», ζωντανό, θηλυκό site, με προσωπική, blogging γραφή, με έμφαση στα πρόσωπα που διακρίνονται και δημιουργούν, αλλά και στον πολιτισμό, τα βιβλία, τις τέχνες, το εναλλακτικό lifestyle. Γεμάτο ζωντανές ιδέες και εναλλακτικές προτάσεις για τη Μόδα και την Ομορφιά, αλλά και για το Wellness, με έμπνευση, ελευθερία λόγου και σκέψης και με αγάπη και σεβασμό για τη γυναίκα.
Από το καλοκαίρι του 2014 πέρασαν πολλές δεκάδες χιλιάδες άρθρα, πολλά ξενύχτια στο γραφείο ή εκεί έξω. Υπήρξαν party που οργάνωσε η ομάδα του allyou.gr, ομάδα που πρώτη υποστήριξε εκδηλώσεις ή οργανισμούς όπως το «Μη χάνεις την ελπίδα», του οποίου μέχρι σήμερα αποτελεί τη διαδικτυακή φωνή.

Με ενέργειες όπως το επιτυχημένο micro-site του «Λόγω Τιμής» που αποτέλεσε talk of the town αυτό το καλοκαίρι, έδωσε το «στίγμα» του, τη γυναικεία, δική του ματιά σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Συχνά, η στάση και η ματιά του allyou έδωσε την αίσθηση ότι απευθύνεται σε ένα πιο premium γυναικείο κοινό - η διάθεση της ομάδας του όμως ήταν απλά να μη μένει στην επιφάνεια πραγμάτων, γεγονότων και τάσεων, αλλά να δίνει έμφαση στην ουσία.

Η επόμενη πενταετία είναι μπροστά. Για την ομάδα του allyou.gr, κάθε καινούργια σεζόν είναι μια σεζόν γεμάτη πρωτοποριακές ιδέες που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται στις ιστοσελίδες του site από τον Οκτώβρη. Με νέες τεχνολογίες που θα παρουσιάσει η Brainfood Media αποκλειστικά στο allyou.gr, με ειδικούς οδηγούς και micro-sites.

Το allyou.gr για τα γενέθλια των 5 χρόνων του, ξανασχεδιάστηκε από την αρχή, με όλα τα σύγχρονα εργαλεία. Σήμερα έχεις να περιηγηθείς ένα (ακόμα πιο) καθαρό, εύχρηστο, αλλά και ελαφρύ site. Mοντέρνο και φιλικό. Την ανασχεδίαση και το web development του allyou ανέλαβε η ίδια η Brainfood Media.

Το allyou.gr επισκέπτονται κατά μέσο όρο 870.094 επισκέπτες (μ.ο. τελευταίου δωδεκαμήνου, Google Analytics). Διευθύντρια του allyou.gr είναι η Μελίνα Αδαμοπούλου, που το ανέλαβε από το ξεκίνημά του, ύστερα από 30 χρόνια σε υψηλές διευθυντικές θέσεις δεκάδων περιοδικών (από το ΕΝΑ και τη ΜΙΑ, ως το ELLE και τη MADAME FIGARO, το MAISON FIGARO και το SHAPE ως το OFFICIEL, το OLIVE, και το PARENTS). Αρχισυντάκτρια είναι η Ιλένα Μπόγρη, (νέα) beauty editor η Ζωή Γκόρου, fashion editor η Τόνια Τζαφέρη και wellness & psychology editor η Τζίνα Σπάρτακου. Η συντακτική ομάδα του allyou αριθμεί συνολικά 11 άτομα, όλα κορυφαία στον τομέα τους.

Υ.Γ.
Πολύτιμος λίθος των 5 χρόνων: το ζαφείρι
Πολύτιμο μέταλλο των 5 χρόνων: το ασήμι
Ξεχωριστό Λουλούδι των 5 χρόνων: η μαργαρίτα

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved