Logo
Print this page
20 χρόνια greekbooks.gr: ανασχεδίαση και νέα πλατφόρμα!

20 χρόνια greekbooks.gr: ανασχεδίαση και νέα πλατφόρμα!

Το ιστορικό ελληνικό e-shop κλείνει 2 δεκαετίες λειτουργίας και ανανεώνεται ριζικά.


Την ανασχεδίαση και την ανάπτυξή του σε νέα πλατφόρμα, με πολλές νέες υπηρεσίες, ανέλαβε η ομάδα της Brainfood Media, η οποία παράλληλα ανέλαβε ενεργό ρόλο στην εμπορική ανάπτυξη του site για τα επόμενα χρόνια.

Το Greekbooks.gr υπήρξε το πρώτο οργανωμένο και λειτουργικό ελληνικό e-shop για online αγορές βιβλίων και γρήγορα κέρδισε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και της Ομογένειας σε περισσότερες από 80 χώρες. Σήμερα πια οι διαθέσιμοι τίτλοι βιβλίων ξεπερνούν τις 200.000 και διαρκώς εμπλουτίζονται, καθώς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας: λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά, επιστημονικά, παιδικά, αλλά και βιβλία άλλων κατηγοριών, όπως ο αθλητισμός, η μαγειρική, η μουσική, το θέατρο, η ψυχολογία και πολλά άλλα. Διατίθενται επίσης και ξενόγλωσσοι τίτλοι βιβλίων.

Όμως το Greekbooks.gr δεν περιορίζεται στα βιβλία. Στο ανασχεδιασμένο e-shop θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε DVDs, CDs και Games, παιχνίδια, δώρα, αξεσουάρ ανάγνωσης και χαρτοσχολικά.

Ο στόχος του ανασχεδιασμένου e-shop είναι να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία κατά την πλοήγηση και, φυσικά, την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την αγορά και την πλήρη εναρμόνιση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Greekbooks.gr ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Σμυρνιωτάκη και έρχεται να συμπληρώσει τις δραστηριότητες του Ομίλου στους τομείς των εκτυπώσεων (ΝΙΚΗ Εκδοτική), των εκδόσεων (Ωκεανίδα, Εμπειρία Εκδοτική, Ερευνητές, Μπουκουμάνης, Ισόρροπον, Εκδόσεις Σμυρνιωτάκη), της χονδρικής και λιανικής πώλησης (καταστήματα Greekbooks).

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved