Logo
Print this page
H Brainfood Media παρουσιάζει το νέο childit.gr

H Brainfood Media παρουσιάζει το νέο childit.gr

Ένα πλήρες θεματικό site για τη μαμά και όσα αφορούν στο παιδί

H Brainfood Media παρουσιάζει το νέο www.childit.gr: ένα πλήρες θεματικό site για τη μαμά και όσα αφορούν στο παιδί, με την ιδιαίτερη, βιωματική γραφή της παιδοψυχολόγου (και μαμάς) Ναταλί Σαμπά και μια ομάδα παιδοψυχολόγων, διατροφολόγων, γιατρών, αλλά και δημοσιογράφων του ομίλου που την πλαισιώνουν.

Το Childit.gr ανασχεδιάστηκε με τη στενή συνεργασία της bit11 και της ομάδας της Brainfood Media. Παράλληλα, εμπλούτισε το content του με καθημερινά θέματα για την ίδια τη μαμά ως γυναίκα (μόδα, ομορφιά, διατροφή, fitness), θέματα που αφορούν τον μπαμπά και τον ρόλο του, αλλά και ειδικά θέματα γονιμότητας, εγκυμοσύνης, ψυχαγωγίας, δραστηριοτήτων και με μια νέα λογική πιο εύκολης αναζήτησης της θεματολογίας ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται ηλικιακά το παιδί.

Το Childit.gr ιδρύθηκε το 2010 από τη Ναταλί Σαμπά. Στις αρχές του 2016 έγινε μέλος του ad network της Brainfood Media και τον Δεκέμβριο του 2016 έγινε μέλος και του publishing ομίλου της. Κατά μέσο όρο (στοιχεία τελευταίου τριμήμου 2016) το επισκέπτονται 262.000 χρήστες τον μήνα, έχει 921.000 pageviews και προβάλλεται από όλα τα μέσα της Brainfood Media. Στη λίστα του Ad Report με τα ελληνικά sites για το παιδί, το childit.gr καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σε ποσότητα διαφημιστικών καμπανιών τον τελευταίο μήνα.

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved