Το autoblog.gr στο δίκτυο της Brainfood Media

  • Published in Articles

Στο δίκτυο της Brainfood Media ανήκει πλέον το www.autoblog.gr, το portal με την πιο άμεση, συνολική και έγκυρη ενημέρωση για το αυτοκίνητο, με ανανεώσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο autoblog.gr δημοσιεύονται πάνω από 30 άρθρα σε καθημερινή βάση - με διαφορά η μεγαλύτερη σε ποσότητα συλλογή καθημερινών άρθρων στον χώρο του αυτοκινήτου. Οι άνθρωποί του ταξιδεύουν στο εξωτερικό (πάνω από 20 ταξίδια τον χρόνο), καλεσμένοι των αυτοβιομηχανιών (αποκλειστικά ή μη) για να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους από αυτό που συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει.

Η ανανέωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, τα test drive εκτός κι εντός Ελλάδας, με κείμενο, φωτογραφίες και video, η άποψη και η βιωματική γραφή σε δεύτερο πρόσωπο, το πρωτότυπο και έγκυρο content, έχουν συγκεντρώσει το πιο loyal κοινό στον χώρο του αυτοκινήτου, με μ.ο. ανάγνωσης ανά χρήστη τα 19 άρθρα: το autoblog.gr διαβάζουν 170.000 μοναδικοί αναγνώστες ανά μήνα, με 3.000.000 προβολές σελίδας και 57.000 fans στο facebook. Το σημαντικότερο, όμως, asset του site είναι η καθαρότητα και εγκυρότητα, καθώς συντονίζεται και γράφεται από ανθρώπους - πραγματικούς λάτρεις του αυτοκινήτου.

www.autoblog.gr
www.brainfoodmedia.gr

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved