Logo
Print this page
Η Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com) στο δίκτυο της Brainfood Media!

Η Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com) στο δίκτυο της Brainfood Media!

…με στόχο την εμπορική ανάπτυξη του πιο ζωντανού οργανισμού παραγωγής πρωτότυπου περιεχομένου στην Ελλάδα.

H Brainfood Media καλωσορίζει στο δίκτυό της την Εναλλακτική Δράση (www.enallaktikidrasi.com), τον μεγαλύτερο ιστότοπο στην Ελλάδα με θέμα την αυτοβοήθεια, την αυτοβελτίωση, την ψυχολογία και το Ευ ζην.

Η πορεία της Εναλλακτικής Δράσης είναι εντυπωσιακή: 343.000 fans στο facebook χωρίς ειδησεογραφία και επικαιρότητα, μόνο με πρωτότυπα άρθρα. 600.000 μοναδικοί χρήστες τον μήνα και 3,5-4 εκ. προβολές σελίδας, χωρίς καμία εξωτερική συνεργασία, μόνο με θέματα που γίνονται viral. Δημιουργεί video που φτάνουν ακόμα και τις 1.000.000 προβολές στο Facebook και έχει μια ομάδα 140 αρθρογράφων, που δημιουργεί τη μεγαλύτερη βάση σχετικών άρθρων στην Ελλάδα. Τα άρθρα της Εναλλακτικής Δράσης έχουν αναδημοσιευτεί σε πάνω από 6.000 ιστοσελίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνοντας πάνω από 300.000 ενεργούς συνδέσμους προς τον ιστότοπο. Το κοινό της είναι σχεδόν αποκλειστικά 35+, κατά 75% γυναίκες.

Ο πιο ζωντανός οργανισμός παραγωγής πρωτότυπου περιεχομένου στην Ελλάδα γίνεται μέλος του δικτύου της Brainfood Media και σύντομα αναμένονται βελτιώσεις, ιδέες και ενέργειες για την εμπορική ανάπτυξή του.

www.enallaktikidrasi.com
www.brainfoodmedia.gr

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved