Logo
Print this page
Το allyou.gr κλείνει 3 χρόνια*

Το allyou.gr κλείνει 3 χρόνια*

* γιορτάζει και απαντάει σε όλα!

Πέρσι, που κλείσαμε τα 2, το γιορτάσαμε με ένα σούπερ party, αφιερωμένο στα “terrible twos” μας.
Φέτος, που τα περάσαμε, σας ετοιμάσαμε κάτι διαφορετικό.
Πώς θα σας φαινόταν αν, απαντούσαμε σε όλα τα "γιατί" σας, τα "πώς" και "πότε" σας;
Kαι να σας πούμε (ακόμα) πώς (εμείς) βλέπουμε το site, την αγορά και το κοινό μας*; 

* Υπόσχεση: Δεν θα σας κουράσουμε...

Γιατί ένα γυναικείο site;

Πριν 3 χρόνια, που ξεκινήσαμε το allyou.gr ως concept, αλλά και ως πραγμάτωση, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι υπήρχε στο ελληνικό διαδίκτυο. Σήμερα, το allyou.gr, εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά και να είναι: ένα γυναικείο site που δεν αρκείται στο στερεότυπο τετράγωνο gossip-μόδα-ομορφιά-fitness, αλλά απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά την ουσία, την επίδραση -στην καθημερινότητα- της είδησης, τα πρόσωπα που αποτελούν πραγματικά πρότυπα και ξεχωρίζουν, τον πολιτισμό και αυτή τη γυναικεία και ανθρώπινη ματιά σε καταστάσεις, ανθρώπους και ειδήσεις.

Γιατί τόσα πρόσωπα;

Γιατί θαυμάζουμε πολλές γυναίκες (και πολλούς άντρες). Ανθρώπους που έχουν να πουν «κάτι» μέσα από το έργο και τον λόγο τους. Το allyou.gr ήταν το πρώτο γυναικείο site που έδωσε τον λόγο σε τόσα πολλά πρόσωπα, «κέρδισε» πολλές viral συνεντεύξεις, αλλά και αναγνώστριες, μέσα από την απόλυτα δική του ματιά. 

Αυτό, άλλωστε, είναι και το χαρακτηριστικό όλων των site της Brainfood Media: η προβολή αυτών που μέσα στην κρίση ξεχωρίζουν, δημιουργούν και μπορούν να λειτουργήσουν ως θετικά πρότυπα.

Γιατί ανατρέψαμε το «Ουκ εν τω πολλώ το ευ»;

Στο allyou.gr από την αρχή επενδύσαμε στο καλό περιεχόμενο, αλλά και στην ποσότητά του. Πάνω από 30 νέα άρθρα δημοσιεύονται καθημερινά, καθιστώντας το allyou.gr το γυναικείο site με τη μεγαλύτερη ποσότητα (μη ειδησεογραφικής) ύλης σήμερα. 

Γιατί γίνεται αυτό; Για να μπορούμε να καλύπτουμε αφ' ενός όλες τις τάσεις της μόδας, να έχουμε tips και εμπεριστατωμένα άρθρα για την ομορφιά, τη διατροφή, τις σχέσεις, το sex, το σπίτι, και αφ' ετέρου την επικαιρότητα με την ευρεία έννοια, μέσα από τη γυναικεία, πάντα, ματιά.

Βγαίνουμε καθημερινά έξω και περιγράφουμε τις εμπειρίες μας (βλ. «Βόλτα στην Πόλη»), με προτάσεις, παρακολουθούμε ό,τι πραγματικά είναι σημαντικό, μας αγγίζει, «μας πάει» και αφορά στον πολιτισμό, έχουμε προτάσεις διασκέδασης, φαγητού, shopping, ταξιδιών, αλλά και (μικρά και μεγάλα) πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. 

Τέλος, το allyou.gr έχει ένα πολύ ανεπτυγμένο section για το παιδί, με προτάσεις, συμβουλές και προσωπικές εμπειρίες.

Γιατί «μη χάνεις την ΕΛΠΙΔΑ»;

Γιατί το allyou.gr πιστεύει στους ανθρώπους, στην έννοια της «ομάδας», στη δύναμη της συνεργασίας. Πιστεύει στην ελπίδα, στο «μαζί», στο καλύτερο αύριο. Η συνεργασία μας με το «Οραμα Ελπίδας», με τον Ξενώνα, την Τράπεζα Εθελοντών δοτών μυελού των οστών, με το Νοσοκομείο, με τα παιδιά, με όλη την Ομάδα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί, ξεκίνησε πριν 2 χρόνια. Τους αγκαλιάσαμε και μας αγκάλιασαν. Στη μόνιμη, πια, στήλη μας, παιδιά που νόσησαν, αλλά και μητέρες παιδιών, γράφουν τις πολύ προσωπικές τους ιστορίες. Η Πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, εμπιστεύτηκε, από όλα τα site, μόνο το allyou.gr. Ο αριθμός των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, με την ομάδα μας αλλά και με τις αναγνώστριες μας που ευαισθητοποιήθηκαν, μεγάλωσε. Το «μη χάνεις την ελπίδα», συνεχίζεται, εξελίσσεται, δυναμώνει.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται το allyou.gr;

Το κοινό του allyou.gr είναι ένα δυναμικό κοινό γυναικών, 25-44. Μιλάμε στις γυναίκες που πλέον έχουν διεισδύσει και συμμετέχουν σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής (στην αγορά εργασίας, στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στις κοινωνικές εξελίξεις, στη διαμόρφωση των τάσεων). Και, τελικά, λόγω αυτής της active συμμετοχής του, αυτό είναι το δυναμικό κοινό που πολλές φορές διαμορφώνει τελικά ή αγκαλιάζει πιο εύκολα και σύγχρονες τάσεις που αφορούν στη μόδα, την ομορφιά, την ψυχαγωγία και όχι μόνο.

Οι αριθμοί:

Το allyou.gr είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία σε loyalty sites στην Ελλάδα, με γυναικείο κοινό άνω του 90%, με 1 εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες και 6,5 εκατομμύρια pageviews ανά μήνα, πλέον. Με 70.000 fans και μέση απήχηση >500.000 ανά μήνα, στο facebook.

Εμείς:

Διευθύντρια του allyou.gr είναι η Μελίνα Αδαμοπούλου. Ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του allyou.gr από την ίδρυσή του, ύστερα από 30 χρόνια σε υψηλές διευθυντικές θέσεις δεκάδων περιοδικών, από το ΕΝΑ και τη ΜΙΑ, ως το ELLE και τη MADAME FIGARO, το MAISON FIGARO και το SHAPE ως το OFFICIEL, το OLIVE και το PARENTS. Αρχισυντάκτρια του allyou.gr είναι η Μαριέτα Χριστοπούλου. Ήρθε μόλις πριν ένα χρόνο στην ομάδα μας, και πρόσθεσε φρεσκάδα και πολλές ιδέες που υλοποιήθηκαν. Η Αλεξάνδρα Παπαδάκη και η Γεωργία Καρκάνη είναι δύο από τις πιο έμπειρες editors περιοδικών και site, με μεγάλη προϋπηρεσία σε μεγάλους γυναικείους τίτλους. Η Κέλλυ Νόβακ είναι εκείνη που παρακολουθεί και προτείνει όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά. Μαζί τους, μια μεγάλη ομάδα από εξειδικευμένους συντάκτες για κάθε section. Και, φυσικά, το εμπορικό τμήμα της Brainfood Media (Σοφία Παπαστάθη, Αγγελική Ντελή), αλλά και η δημιουργική και τεχνική ομάδα, για να προτείνουν, να υλοποιούν και να επικοινωνούν τις ενέργειές μας.

Πού συμβαίνει όλο αυτό;

Εντός κι εκτός γραφείων. Μοιράζουμε τον χρόνο μας, σε πράγματα που κάνουμε μέσα στο γραφείο και εμπειρίες που βιώνουμε εκτός, για να τις μεταφέρουμε. Αλλάξαμε και τα γραφεία μας, ώστε να περνάμε πιο όμορφα στον (πολύ) χρόνο που περνάμε μαζί, να έχουμε τους χώρους για να προβάλλουμε τα προϊόντα, να συζητάμε και να παράγουμε νέες ιδέες.

Με δύο λόγια:

Το allyou.gr είναι όλα όσα πραγματικά ζεις και σου συμβαίνουν. Μέσα από μια ψύχραιμη, αισιόδοξη, πραγματιστική αλλά και ανθρώπινη, γυναικεία ματιά. Από την κοινωνία, μέχρι τη μόδα και από τις σχέσεις μας μέχρι τον τρόπο ζωής μας.

Και τώρα;

Καλό καλοκαίρι σε όλους, από όλους εμάς στο allyou.gr!

Να γυρίσουμε με καινούργιες δυνάμεις, νέες ιδέες, διάθεση για δουλειά, κέφι, δημιουργικότητα, όλα στο maximum!

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved